Wie ben ik?

Leef je droom, droom niet je leven.

Hoi, ik ben Ellen.

Als vrienden mij omschrijven, vinden ze het opvallend hoe een energiek, perfectionistisch en sociaal persoon ik ben. Een spontane, goedlachse vrouw met oog voor detail en met het hart op de juiste plaats.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om met vrienden iets te gaan drinken en eten, om eens lekker naar de cinema te gaan, en in al die drukte ook nog eens wat tijd te vinden om te sporten. Een perfecte uitlaatklep!

Wanneer ik aan het schrijven ben, hou ik graag een gezonde balans tussen emotie en inhoud. En nadien, wanneer ik deze tekst vertel, doe ik dit met enorm veel enthousiasme en plezier.

Wanneer we voor elkaar kiezen om samen te werken, ben ik oprecht geĂ¯nteresseerd in jullie en wat jullie als koppel willen. Willen jullie humor? Dient er een persoonlijke en emotionele kwestie aangekaart te worden? Ook daar moeten we de nodige tijd en aandacht aan besteden. Mag het eens wat nonchalanter, wat lichtvoetig, met hier en daar een leuke verrassing…?

Dan ben ik ervan overtuigd dat dit een match gaat zijn.

Ik kijk er alvast naar uit om met jullie kennis te maken!

Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory.

– Dr. Seuss